Onze visie

Als groot liefhebbers van speciaalbier hebben wij het altijd zonde gevonden dat mooie bieren in de kast verdwenen. Hier moest iets op te bedenken zijn. De oplossing voor dit probleem moest een stijlvolle aanvulling op de inrichting van het huis zijn. De vergelijking was snel gemaakt met andere flessen die je vaak aan de muur ziet hangen, namelijk wijnflessen. Dus vroegen wij ons af: waarom bestaat dit nog niet voor speciaalbier?

Tijd om daar verandering in te brengen!

Een uniek product

Door middel van ons speciaal ontwikkelde bierrek, kun jij je mooiste bieren op een stijlvolle manier etaleren in je interieur. Wij geloven dat een speciaalbiertje een betere plek verdient dan onder het stof in de kast. Wij zullen altijd blijven innoveren op het gebied van speciaal bierrekken. Gezien het een meubel betreft dat in elk interieur moet passen, houden we rekening met de huidige design- en interieurtrends.

Wij zijn échte speciaalbier liefhebbers, dus we staan dicht bij het eindproduct en hebben wij een connectie met onze mede-bierliefhebbers.

De manier waarop de bieren gepresenteerd worden in een bierrek van Beer-Lord zijn uniek en nog nooit eerder vertoond. Wij hebben onderzoek gedaan naar de optimale hoek waarin verschillende soorten bierflessen en bierblikken het best getoond kunnen worden. Het rek van Beer-Lord is zo vormgegeven dat bijna alle soorten flessen en blikken perfect passen in de houder. Een andere unieke eigenschap van het bierrek is dat het volledig modulair is. Dit betekent dat je het bierrek naar eigen wens kunt samenstellen. Zo kun je het basisrek aanvullen met de verschillende uitbreidingsmodules. Het rek biedt tevens ruimte voor speciaalbier glazen. Beer-Lord is altijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe uitbreidingsmodules. De volledige productie vindt plaats in Nederland.

Waar wij voor staan

Als onderneming staat kwaliteit hoog in het vaandel. De materialen waarmee wij werken moeten aan hoge kwaliteitseisen voldoen. Naast dat wij zelf expertise hebben op het gebied van speciaalbier, laten wij ons adviseren en begeleiden door specialisten op het gebied van productdesign en metaalbewerking. Omdat we jonge ondernemers zijn proberen we, waar het mogelijk is, zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Wij vinden dat we zuinig moeten zijn op onze planeet en dit willen we doorvertalen naar de manier van werken binnen ons bedrijf. Tot slot is het voor ons erg belangrijk dat Beer-Lord toegankelijk en universeel is voor iedereen. Dit komt terug in het ontwerp van onze producten, maar ook in onze gehele bedrijfsvoering. Goede service, snel reageren en laagdrempelig klantcontact.

Als onderneming zien wij een toekomst voor ons waarbij veel bieren getoond worden in het bierrek van Beer-Lord. Het is bij wijn algemeen geaccepteerd dat de wijnflessen aan de muur hangen, wij streven ernaar dat dit hetzelfde zal worden met speciaalbier.